top of page
Image by Mel Poole

Praktische vragen

Ongetwijfeld heb je nog een paar vragen. Hier kan je alvast wat meer info terugvinden. 

Heb je nog een vraag of suggestie? Neem dan zeker contact op!

 • Wat als ik mijn reservatie wil verplaatsen of annuleren?
  Bij annulering tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug. Je kan jouw reservatie ook eenvoudig verplaatsen of annuleren door in te loggen op de site en jouw afspraak aan te passen bij 'mijn boekingen'. Onder 'Beheer je boekingen' krijg je een overzicht van jouw reservaties. Naast elke reservatie staat er 'Verplaatsen'. Als je hierop klikt kan je een ander moment uitkiezen. Wil je liever annuleren, dan klik je op het pijltje naast verplaatsen en dan krijg je 'Annuleren' te zien. Mocht dit niet lukken of mogelijk zijn, kan je steeds contact opnemen via marie@lesateliersdemarie.be. Indien je beschikt over een beurtenkaart zal deze beurt opnieuw op je virtuele kaart gezet worden. Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Het resterende bedrag zal terug betaald worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen via marie@lesateliersdemarie.be. Bij annulering minder dan 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Gelieve hiervoor contact op te nemen via marie@lesateliersdemarie.be. Bij afmelding door ziekte van jezelf of een eersterangs familielid, kan je je sessie later inhalen mits het voorleggen van een geldig (dokters) bewijs via email. De vervang workshop kan enkel plaatsnemen indien plaats beschikbaar is en binnen diezelfde trimester. Indien je zelf voor vervanging kan zorgen, mag je jouw sessie doorgeven. Wie niet verschijnt op de geplande sessie, is z'n les kwijt. Voor wie tijdens een sessiereeks onverwacht stopt en niet meer verder komt of de rest van de reeks annuleert is er geen terugbetaling mogelijk. Per sessie wordt een volledig les gerekend. Te laat komen of te vroeg vertrekken maak geen recht op een korting of verlenging van de sessie.
 • Wat als ik een cadeaubon wil schenken?
  Wil jij graag iemand tijd om creatief te kunnen zijn, cadeau geven? Dan kan je een cadeaubon bestellen. Contacteer mij via het contactformulier en ik bezorg jou met plezier een mooie geschenkbon.
 • Ik wil aan mijn eigen project werken en heb eigenlijk geen hulp nodig. Wanneer kom ik best?
  Een 'vrij atelier' lijkt ideaal voor jou. Je kan er ééntje kiezen die bij jouw type project past of gewoon naar een algemeen vrij atelier komen.
 • Ik heb enkele specifieke vragen, kan ik privéles krijgen?
  Dat kan zeker! Neem contact met me op en we bekijken samen de mogelijkheden.
bottom of page