top of page

Algemene voorwaarden

 1. Les ateliers de Marie is gevestigd in de Antwerpsesteenweg 517, 9040 Sint Amandsberg. Het zakelijk adres is Marie Hermant, Raaktstraat 9, 9040 Sint Amandsberg, Btw 0664.934.604.
   

 2. Marie Hermant is verantwoordelijk bij Les Ateliers de Marie.
   

 3. Door in te schrijven voor een van de workshops van Les ateliers de Marie aanvaard je de Algemene Voorwaarden.
   

 4. In de  inschrijvingsprijs zit begrepen: deelname workshop of atelier, 21% BTW,  overlockmachines, stikzijde, oefen wol, brei- en haak materiaal,  naaigerief, patroonpapier, tekenmateriaal,  patroonboeken, patronen. Stoffen, brei/haak wol zijn niet inbegrepen in de prijs en breng je zelf mee. Alle materiaal is eigendom van Les Ateliers de Marie en wordt enkel in Les Ateliers de Marie tijdens de workshops gebruikt. Er wordt niets uitgeleend of meegenomen dat eigendom is van Les Ateliers de Marie.
   

 5. Het Atelier is niet verantwoordelijk voor verlies, of schade aan het materiaal van de klanten en cursisten.  Indien schade aan materiaal of machines van Les Ateliers de Marie bij gebruik door de cursisten of klanten, wordt een borgsom van 100,- euro voorschot gevraagd voor de herstellingen. Deze som wordt in mindering gebracht van het uiteindelijke totale bedrag van de factuur, het saldo wordt aangerekend aan de betrokken klant.
   

 6. Annuleringsbeleid bij annulatie door de deelnemer: 
   

  1. Bij annulering tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug. Je kan jouw reservatie ook eenvoudig verplaatsen of annuleren door in te loggen op de site en jouw afspraak aan te passen bij 'mijn boekingen', mocht dit niet lukken of mogelijk zijn, kan je steeds contact opnemen via marie@lesateliersdemarie.be.  Indien je beschikt over een beurtenkaart zal deze beurt opnieuw op je virtuele kaart gezet worden.
    

  2. Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Het resterende bedrag zal terug betaald worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen via marie@lesateliersdemarie.be.
    

  3. Bij annulering minder dan 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Gelieve hiervoor contact op te nemen via marie@lesateliersdemarie.be.
    

  4. Bij afmelding door ziekte van jezelf of een eersterangs familielid, kan je je sessie later inhalen mits het voorleggen van een geldig (dokters) bewijs via email. De vervang workshop kan enkel plaatsnemen indien plaats beschikbaar is en binnen diezelfde trimester.
    

  5. Indien je zelf voor vervanging kan zorgen, mag je jouw sessie doorgeven.
    

  6. Wie niet verschijnt op de geplande sessie, is z'n les kwijt.
    

  7. Voor wie tijdens een workshopreeks onverwacht stopt en niet meer verder komt of de rest van de reeks annuleert is er geen terugbetaling mogelijk.
    

  8. Per workshop wordt een volledig les gerekend. Te laat komen of te vroeg vertrekken maak geen recht op een korting of verlenging van de workshop.
    

  9. Het Herroepingsrecht is van toepassing en 14 dagen geldig vanaf de datum van inschrijving, behalve indien de workshop binnen de 14 dagen  start vanaf inschrijvingsdatum.   De ingeschreven moet via marie@lesateliersdemarie.be email informeren over zijn verlangen om zich terug te trekken binnen een termijn van 14 kalenderdagen vanaf de datum van inschrijving, zonder hiervoor een reden op te geven en zonder extra kosten dan die voorzien in het wetboek. Het inschrijvingsgeld - 10% administratiekosten wordt dan teruggestort.

 7. Annulatie/verplaatsing door Les Ateliers de Marie

  1. Les Ateliers de Marie is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus niet doorgaan of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht via email en ontvang je het volledig bedrag terug of verplaatsbaar naar latere tijdstippen.
    

  2. Les Ateliers de Marie is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.
    

  3. Les Ateliers de Marie is gerechtigd bij ziekte van de docent deze te vervangen door een andere docent of de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden terugbetaald.

bottom of page